Szórakozás

Csődeljárással tünteti el tartozását Tornóczky

Medgyessy Péter nevelt lánya nem hajlandó kifizetni 7 milliós adósságát, inkább felszámoltatja a cégét.

Mint arról korában beszámoltunk, hétmillió forint megtérítésére ítélte a bíróság az egykori tévés cégét, amiért nem fizette ki belvárosi fogyasztószalonjának bérleti díját. Az üzlet tulajdonosa, Zimonyi Ferencné szerint Tornóczky egészen pár nappal ezelőttig mindenféle kommunikációtól elzárkózott, hiába kereste, nem vette fel a telefonját, nemrég azonban írt neki egy levelet, melyben közölte: elfogyott a pénze, a helyzete visszafordíthatatlanul ellehetetlenült, ezért az asszony indítson felszámolási eljárást a cége ellen – írja a Bors.

„Nagyjából mindenki tudja, hogy egy csődbe vitt cég ezzel jól jár: a felszámoló kinevezésekor megszűnik az ügyvezető felelőssége, ettől kezdve nem rajta kell követelnem a hétmilliót. A felszámoló majd leírja, hogy sajnos üres a cég kasszája. Itt végződik a nagy magyar történet. Erre játszik hát Anita” – háborgott Zimonyiné a napilapnak.

Az egykori tévés műsorvezető azt mondja, nem arról van szó, hogy rongyosra kereste magát és nem akar fizetni a bérbeadónak, hanem egyszerűen be kellett látnia, hogy nincs tovább.

„Másfél évig kölcsönökből próbáltam fenntartani, (…) még ma is ezeket a milliós összegű kölcsönöket nyögöm, ezért nem tudok fizetni” – magyarázta a volt miniszterelnök nevelt lánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik