Szórakozás

7 millióval tartozik Medgyessy nevelt lánya

Tornóczky Anita nem akar kibújni a felelősség alól, de csak a követelés negyedét tartja jogosnak.

Hétmillió forint megtérítésére ítélte a bíróság az egykori tévés cégét, amiért nem fizette ki belvárosi fogyasztószalonjának bérleti díját. A jogerős ítélet ellenére Medgyessy Péter nevelt lánya a mai napig nem törlesztett, illetve csupán 100 ezer forintot volt hajlandó átutalni bérbeadójának számlájára – írja a Bors.

Az üzlethelyiség tulajdonosa, Zimonyi Ferencné a lapnak elmondta, Tornóczky elzárkózik mindenféle kommunikációtól, a telefonját is mással veteti fel, amikor hívja, és a bírósági végzést tartalmazó leveleit sem veszi át. A 65 éves nyugdíjas a családjával szinte az összes tartalékát felélte, a férje súlyos beteg, ráadásul az üzletet azóta sem sikerült kiadnia, így végső elkeseredésében már végrehajtókat is felfogadott, hogy hozzájusson a pénzéhez.

Az egykori tévés műsorvezető ezzel szemben azt állítja, hogy Zimonyiné az, aki nem akar vele szóba állni. Elmondása szerint két éve próbál vele megegyezni, mert csak a tartozás egynegyedét érzi jogosnak, de az idős asszony a megkereséseire nem reagál érdemben.

A Bors úgy tudja, a Jászai Mari téri üzlet ügyében Tornóczky is bíróság elé vinné a dolgot, mert a szerződési feltételek jelentősen változtak: a Margit hidat felújítás miatt lezárták, az üzlet pedig veszített értékéből, és tönkrement a lecsökkent forgalom miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik