Szórakozás

Kőkemény beszélgetés vár Liptaira a születésnapján

Édesapja kérdőre akarja vonni a műsorvezetőt, amiért ismét egy nős férfival kezdett.

Közös ebéd, cukrászda, virág és ajándék: Liptai Claudia így ünnepli saját és kislánya születésnapját idős, beteg édesapja társaságában. István bácsi azonban a feketelevesre is készül, botrányos szerelmi életéről akar elbeszélgetni lányával, aki miatt egykori mokkás kollégája elhagyta a feleségét és két kicsi gyermekét.

„Claudia úgy tervezi, hogy közösen tartjuk a születésnapjukat, a lányom július 15-én, az unokám pedig július 16-án született. Dia a múltkor azt mondta, meghív a közeli étterembe, és cukrászdába is elmegyünk. Pankának egy kis jászolt vettem, megbeszéltem a lányommal, hogy ez legyen az ajándék, neki pedig virágot veszek. A kardvirágot és rózsát szereti, az anyjával is mindig azt vettünk neki” – mesélte István bácsi, aki komolyabb beszélgetésre is készül Claudiával szerelmi botrányairól, amelyről az idős férfi csak az újságok címlapjáról szerzett tudomást.

„Láttam a lapokban, hogy stikában találkozott azzal a férfival. Megmondom Diának, hogy legalább engem beavathatott volna, tudja, hogy nem mondom el senkinek. Igaz, annak idején megbeszéltük, hogy a férfiügyei nem különösebben érdekelnek. Nem akarok fejmosást adni neki, előbb meghallgatom, mit mondd erről az egészről, bár kislánykorában sokszor mondtam neki, hogy: házasemberrel ne kezdjél ki, mert az nem jót szül! De úgy látszik, nem érdekelte, mert ott volt Gesztesi, vele is kikezdett. Régimódi vagyok, és még abban élek, hogy a férfinak sok mindent szabad, a nőnek meg semmit” – tette hozzá Liptai István az Új Ásznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik