Szórakozás

Liptai a Jóban Rosszbanból is kiszáll?

A színésznő állítólag a teljes visszavonulás mellett döntött; már a kollégáktól is elbúcsúzott.

Két és fél év után szögre akasztja az orvosi köpenyt a dr. Zámori Alexa karakterét megformáló Liptai Claudia – értesült a Bors.

Liptai két héttel ezelőtt jelentette be, hogy határozatlan időre kiszáll a TV2 reggeli műsorából, a Mokkából, mert mint mondta, „elfáradt a lelke”. Nyolc éven át ébresztette a nézőket a képernyőn keresztül, majd jöttek a showműsorok, a Megasztár és A Nagy Duett, később a Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt, 10 év után pedig a színházból is visszahívták. Úgy érezte, ennyi mindenre már nincs energiája, de azt határozottan állította, hogy színésznőként nem fog eltűnni, sem a színházból, sem a képernyőről, továbbra is látható lesz a népszerű sorozatban.

A Bors című napilap mai számában viszont arról számol be, hogy Claudia a Jóban Rosszban csapatának is búcsút int, a stábtagoktól állítólag már el is köszönt.

„Ősszel már nem találkozunk, úgyhogy vigyázzatok magatokra, puszi!” – ezekkel a szavakkal búcsúzott kollégáitól a színésznő, értesült egy neve elhallgatását kérő informátortól a lap.

A Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás azonban biztos benne, hogy a sorozat folytatásában is számíthat Liptaira, aki ősszel majd ismét munkába áll. „Zámori doktornő alapkarakter, és az is marad” – mondta a producer.

A lapnak szerdán sikerült telefonon elérnie a színésznőt, de elfoglaltságra hivatkozva megszakította a beszélgetést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik