Szórakozás

Megasztár: Gombos Edina váltja Liptait?

A TV2 és a Fem3 műsorvezetője örömmel szerepelne Tilla jobbján.

Liptai Claudia három héttel ezelőtt jelentette be, hogy határozatlan időre kiszáll a TV2 reggeli műsorából, a Mokkából, mert mint mondta, „elfáradt a lelke”. Nyolc éven át ébresztette a nézőket a képernyőn keresztül, majd jöttek a show-műsorok, a Megasztár és A Nagy Duett, később a Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt, 10 év után pedig a színházba is visszahívták. Úgy érezte, ennyi mindenre már nincs energiája, de azt határozottan állította, hogy színésznőként nem fog eltűnni, sem a színházból, sem a képernyőről, továbbra is látható lesz a népszerű sorozatban. Nemrég azonban felröppent a hír, hogy két és fél év után dr. Zámori Alexa orvosi köpenyét is a szögre akasztja, a Jóban Rosszban stábtagjaitól és kollégáitól állítólag már el is köszönt, sőt az ősszel induló tehetségkutatóban, a Megasztár 6-ban sem láthatjuk viszont.

A Bors című napilap úgy véli, a csatorna munkatársai közül leginkább Gombos Edina lenne az a személy, aki kitölthetné a Liptai távozásával keletkezett űrt. A lap külföldi nyaralásán érte utol az Aktív műsorvezetőjét, aki elmondta, megtiszteltetésnek tartaná, ha a tehetségkutatót vezethetné. Edina úgy véli, 10 éves televíziós gyakorlatának köszönhetően szakmailag biztosan megállná a helyét egy élő műsorban, ráadásul Tillával is remekül kijönnek.

A TV2-nél továbbra is titkolóznak, Koltay Tamás sajtószóvivő csupán annyit árult el: egyedül Tilla személye biztos, arról még nem született döntés, hogy kivel vezeti majd a műsort.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik