Szórakozás

Megtalálta Liptai utódját a TV2

A csatornánál azt mondják, senkivel nem akarják pótolni Claudiát, Tatár Csilla egyébként is bizonyított már a szabadságot kért műsorvezető helyén.

Megindultak a találgatások, hogy ki veszi át a Mokkát bizonytalan időre elhagyó Liptai Claudia helyét. A legnagyobb esélyesnek sokan Orosz Barbarát tippelték, de a zenecsatornán műsort vezető Iszak Eszter neve is felmerült.

Az Új Ász azonban megtudta: Liptai Claudia távozása után szó sincs arról, hogy teljesen új arc érkezne a TV2 reggeli műsorába. Tatár Csilla már bizonyított Claudia helyén.

“Senkivel sem pótoljuk Liptai Claudiát. Azok a képernyőseink – Pachmann Péter, Vujity Tvrtko, Kárász Róbert, Demcsák Zsuzsa és Tatár Csilla – vezetik majd a Mokkát, akikkel eddig is találkozhattak a nézők” – nyilatkozta a napilapnak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Tatár Csilla 2008-ban, Claudia afrikai forgatásakor lett a Mokka műsorvezetője, azóta a Megasztár és A Nagy Duett háttérműsoraiban is láthattuk. Az Aktív riportereként is dolgozik, és továbbra sem szeretné feladni riporteri munkáját.

“Amíg Claudia pihen, én többet leszek a Mokkában, mint régebben. Az aktívos munkáimat is folytatom, csak kicsit kevesebbet vállalok. A koránkeléssel nincs semmi bajom, szeretem, ha állandó ritmusa van az életemnek, ráadásul, ha 4.15-kor csörög az óra, több minden fér a napomba” – mondta a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik