Szórakozás

Liptai a Megasztárból is kiszáll

Egy TV2-höz közel álló forrás szerint Claudia nincs olyan lelki állapotban, hogy vezetni tudja a tehetségkutatót.

Mint arról korábban beszámoltunk, két héttel ezelőtt a TV2 Mega nyárindító partiján, egy elegáns budai étteremben Tilla bejelentette, hogy ismét lehet jelentkezni, ősszel ugyanis újra indul Megasztár. Illés Gabriella, a műsor producere akkor azt is elárulta: sok újdonság lesz a hatodik szériában, ilyen például a két új zsűritag: Falusi Mariann és Bereczki Zoltán. A másik két ítész személye egyelőre még rejtély, de korábban már felmerült a második Megasztár-győztes, Caramel neve is. Az azonban biztos, hogy a férfi műsorvezető ezúttal is Till Attila lesz, aki már a legelső produkcióban, 2003-ban ott állt a jövő reménységei mellett. Az egyedüli, akinek a nevét nem hallani a tehetségkutató kapcsán, Liptai Claudia – nem véletlenül. A Nők Lapja Cafe ugyanis egy TV2-s kollégától úgy értesült, hogy nem ő lesz a női műsorvezető.

Az informátor szerint a csatorna azért nem Claudiában gondolkodik, mert nincs olyan lelki állapotban, hogy ő vezesse a TV2 szuperprodukcióját. Egészen biztos, mindenki tudja, hogy nem ő lesz a műsorvezető – árulta el a portálnak a forrás.

Koltay Tamás, a TV2 sajtósa szűkszavúan csupán annyit közölt: egyelőre még nem határoztak arról, ki lesz Tilla párja a műsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik