Szórakozás

Exvillalakók a VV5 castingján

Gigi, Béci és Olivér eljátszottak a gondolattal, hogy újra magukra zárják a Villaajtót.

Mint arról korábban beszámoltunk, augusztus végén indul a ValóVilág 5, az RTL Klub pedig már meg is kezdte a szereplőválogatást, amelyen valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat. A castingról természetesen nem hiányozhatott Gigi, Béci és Olivér sem, akik elsősorban nosztalgiázni mentek oda, de végül újra végigcsinálták a szereplőválasztást, ezúttal persze csak játékból.

A jelentkezők között a tetovált, extrém külsejű önjelölt valóságshow-hősökön keresztül a szerencsét próbáló párokon át egészen a kissé alul öltözött táncos lányokig, mindenki megjelent. A menetrend nem volt bonyolult: sorszámtépés, fotózás, jelentkezési lap kitöltése, személyes beszélgetés a stábbal, aztán várakozás.

„Mi nem Olivéreket, Szandikákat és Alekoszokat vagy Béciket keresünk, hanem valami teljesen mást. Én úgy fogalmaznám meg, hogy amit most keresünk, amiről mi szeretnénk, hogy szóljon a ValóVilág 5, az az ármány és a szerelem. Tehát sokkal több szingliz keresünk” – árulta el Rubin Kristóf a műsor kreatív főszerkesztője.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik