Szórakozás

VV Éváék nedves kalandja a Balatonon

A Törtető és Veronika nem napozott, nem fürdött, mégis egyetlen percig sem unatkozott: együtt szidták Alekoszt.

Az RTL Klub összehozta a csalódott volt menyasszonyt és az egykori jó barátot. Programot is szerveztek nekik, hogy könnyebben tegyék túl magukat állítólagos Alekosz miatti csalódásukon. A két lány egymás vállán sírta el a bánatát, majd a Balatonon együtt felejtették el a görög hőst.

„Hihetetlenül csalódtam benne, mert én úgy gondolom, hogy a győzelmét nekem és az Olivérnek köszönheti. Nekünk nem kellett volna semmi, csak annyi: Srácok, köszönöm, hogy kiálltatok mellettem! De nagyon megváltozott, teljesen elszállt az agya” – foglalta össze Alkeosz iránt érzett sértődöttségét a szőke ciklon.

Veronika már nem volt ennyire bőbeszédű, nem igazán tudta összefoglalni, mi a problémája egykori vőlegényével, ezért gyorsan különböző, extrém feladatoknak vetették alá őket. Sok mindenben kipróbálhatták magukat: voltak óriási strandlabda belsejében, lovagoltak, vezettek hajót, megbarátkoztak a magyar szürkemarhákkal, és feszegették a kvadozás határait – na, és persze a nézők idegeit hangos sikongatásaikkal.

Végül pedig mindenkit megnyugtattak: igazán jól összebarátkoztak, és mostantól biztos, hogy tartják majd egymással a kapcsolatot.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik