Szórakozás

VV5: a Villa kapujában az utódok

Hamarosan indul a ValóVilág 5. szériája, az RTL Klub már megkezdte a szereplőválogatást. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat.

Egy lakás, egy autó, havi egymillió forint és egy luxusutazás – az Okostojás, a biztonsági őr, a görög félisten, az örök hódító, azaz Alekosz vitte el a VV4 fődíját május elején. Az összességében legalább 50 millió forintot érő nyereményeket egyvalaki biztos bezsebelheti majd az ötödik szériában is.

Kizárás, kiborulás, kórház és feladás – a valóságshow történetében volt minden, amit csak el lehet képzelni. A sort Zsuzsi kezdte, aki naranccsal, majd sörösüveggel dobálta meg Olivért, és rátámadt. Zsuzsit kizárták a műsorból. Gina önként adta fel a játékot, miután férje, Kristóf alulmaradt az egyik párbajon. A legdrámaibb befejezés címét viszont biztos Laci kaphatta volna. A mindig kemény kiképzőtiszt kamerák kereszttüzében omlott össze, és kórházba szállították. Még visszatért egy éjszakára a Villába, majd ő is idő előtt feladta a játékot.

A stáb tanulva ezekből az esetekből, most még ravaszabb, fondorlatosan taktikázó, elszánt játékosokat keres – szexipari munkásokat állítólag már kevésbé -, akik nem sétálnak ki idő előtt önként a Villából és nem pakoltatják magukra a jeleket a párbajokon. A casting első napján többnyire a „családosok” voltak többségben, érkeztek szakítás szélén álló párocskák és testvérek is, a valóságshow-jelöltek ugyanis abban bíznak, hogy így nagyobb esélyük van bekerülni a műsorba – írja az [origo].

Idén is lesznek kategóriák a beszavazóshow-kon, de hogy ezek neve változik-e a tavalyihoz képest, illetve, hogy hány emberrel indul majd a műsor és meddig tart, egyelőre még nem akarta elárulni a csatorna.

A VV5 első válogatójának képeit megtekintheted itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik