Szórakozás

VV5: Gigi-Jerzy pároknak áll a zászló

A barátnője után sírdogáló Gombik ideje leáldozott, a valóságshow ötödik szériájában főként a szingliké lesz a főszerep.

Mint arról korábban beszámoltunk, augusztus végén indul a ValóVilág 5, az RTL Klub pedig már meg is kezdte a szereplőválogatást, amelyen valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat. A stáb tanulva a korábbi esetekből – a játékot önként feladó Lázár Lászlóéból és Gináéból, valamint a szerelme hiányába szinte belepusztuló Gombiéból – most még ravaszabb, fondorlatosan taktikázó, elszánt, de legfőképp egyedülálló játékosokat keres. A műsor hasznára ugyanis sokkal inkább válik egy hosszúra nyúló, már-már a brazil szappanoperákat is túlszárnyaló Gigi-Jerzy románc, mint egy jeleket magára pakoltató, depresszióval küzdő villalakó.

Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő az [origo]-nak elmondta, bár Gombi és Olivér gyötrelmes vívódásain is remekül szórakoztak a nézők, jobban szeretnék, ha ezúttal több szingli kerülne be a VV5-be. Éppen ezért a stábtagok elsősorban olyan játékosokat keresnek, akik nem elkötelezettek senki irányába, de ettől függetlenül testvérekből és házaspárokból idén sem lesz hiány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik