Szórakozás

Alekosz heti 10 nővel bújik ágyba

Az Okostojás nagykanállal falja az életet. A VV4 győztese igyekszik bepótolni a ValóVilág előtt szerzett lemaradását.

Nagy Alekosz végre révbe ért. A görög valóságshow-hős, aki korábban azért dobta aráját, Veronikát és nagy szerelmét, Tündét, hogy végre a csajozásnak élhessen és kedvére gyönyörködhessen a számára eddig elérhetetlennek bizonyult hölgyekben, most visszautasítás nélkül élheti ki a vágyait.

A ValóVilág rajongóinak első számú kedvence a közönségtalálkozókon gátlások nélkül szedi áldozatait, egészen a gimnazista lányoktól a középkorú hölgyekig. Saját bevallása szerint egy héten akár tíz különböző nővel is ágyba bújik.

“Tesztelem a különféle stílusokat, típusokat és korosztályokat, és kipróbálom mindet! Hat nap alatt átlagosan tíz lányt próbálok ki, vasárnap általában pihenőnapot tartok. Napról napra változik, milyen típusú nőt igényelek. Hétfőn például egy 18-20 év körüli, gimnazista lányhoz volt kedvem, kedden egy mázsa körüli, kövér nőt kívántam meg, szerdán 35-40 éves, tanárnő típusú, szemüveges hölgy került sorra, csütörtökön pedig egy műszaki egyetemre járó nővel voltam” – idézi a görög szexkiborgot a STOP.hu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik