Szórakozás

Soha nem látott házi videók Alekoszról

Városi rendezvények vagy esküvők: a Villa csődöre kötelező kelléke volt a mulatságoknak.

Először a Fókusz mutatta be azokat a felvételeket, amelyek még 2002-ben és 2003-ban készültek egy lakodalomban. Alekosz magángyűjteményéből szülei keresték elő, és porolták le. A Villa csődöre ugyan keveset látható a videón, de a háttérből jól kivehető a jellegzetes Alekosz-karakter a szintetizátor mögött, harmonikás társa mellett.

A felvételeket megmutatták Galambos Lajosnak is, aki a lagzis műfaj egyik legavatottabb ismerője. Lajcsi szerint Alekosz zenei teljesítménye ingadozó, ennek pedig elsősorban az az oka, hogy elfogadta, ő csupán egy háttérzenész.

Gál József harmonikást évtizedes közös zenélés köti össze a 32 éves érdi biztonsági őrrel. A templomi kántorként dolgozó férfi volt az egyik legfőbb mestere. Az ifjú görög azonban nem volt könnyű eset, mert elsősorban a saját kedvenceit, főleg Demjén Rózsi dalait szerette volna eljátszani az esküvőkön, és ez nem mindig találkozott a közönség elvárásaival.

Alekosz viselkedésében is távol áll Gál úrtól: az egykori zenésztárs szerint a villalakó a lagzikon is csajozott, a hölgyeknek válogatás nélkül csapta a szelet, több-kevesebb sikerrel. A kínos helyzetek elkerüléséért végül kénytelen voltak komoly szabályokat hozni.

Az egyik rajongója szerint támadó kobra testalkatú Alekosz akár lagzis zenészként is folytathatja. Kérdés, hogy a Való Világ után szeretné-e még folytatni? A hozzáértők szerint ugyan nem lesz belőle nagy énekes, de a közönség minden körülmények között kíváncsi lesz rá, az biztos.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lagzi Lajcsi kritikája Mulatós Alekoszról (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik