Szórakozás

Alekosz 50-szer csalta meg volt kedvesét?

Tündi két évig élt kapcsolatban a Villa csődörével, de a fiú sohasem tudott hűséges lenni hozzá.

Bár VV Alekosz szinglinek vallja magát, a luxusbörtönön kívül van egy lány, aki úgy hiszi, az Okostojás szíve őérte dobog. Tündét nagyon megviseli, hogy szinte mindennap azzal kell szembesülnie, hogy szerelme más hölgyeknek csapja a szelet.

A villa vezérbikájának édesapja nem érti a lány viselkedését, úgy gondolja, Tündi még mindig szerelmes a fiába, pedig másfél éve szakítottak. A férfi az Új Ász című napilapnak elmondta, megdöbbenve olvassa, mikor a fia menyasszonyaként emlegetik Tündét, holott sohasem jegyezték el egymást. Bár az való igaz, hogy két évig egy párt alkottak, és a mai napig tartják egymással a kapcsolatot, állítása szerint azonban már csak barátság fűzi össze a két fiatalt.

Az édesapa azt is elárulta, hogy Tündi mindig is nagyon féltékeny volt Alekoszra, aki folyton flörtölt mellette. A lány állítólag tisztában volt vele, hogy az érdi fiú számára nem ő az egyetlen.

Az Okostojás barátja, Kutak István is hasonló véleményen van, nem érti, hogy Tünde miért kínozza még mindig magát, és miért nem felejti el végleg korábbi kedvesét. A férfi a félrelépések tekintetében konkrét számmal is szolgált: állítása szerint Alekosz legalább ötvenszer megcsalta már a szerelmes lányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik