Szórakozás

Stohl: örülök, hogy vége lesz, elfáradtam

Már csak 1 hét van hátra a színész tárgyalásáig, ahol jogerős ítélet várható, Buci mindent átgondolt.

A jogerős ítélettől már csak egyetlen hét választja el Stohl Andrást. A színész most egy vonalat húzott, összegezte, mi történt eddig, és mi lesz ezután. Fejében már nyilván megszülettek a forgatókönyvek, miközben vezeklésként vállalt előadásairól sem feledkezett meg. A színész-műsorvezető, immár 10. alkalommal, most épp Kecskeméten beszélt fiataloknak a balesetéről, az alkoholról és a kábítószerről.

András most úgy ülhetett le beszélni a fiatalokkal, hogy időközben megállapodott a baleset sértettjeivel. Elfogadták a bocsánatkérését és a fájdalomdíjat is. Kivéve Kaincz Pált, a baleset legsúlyosabb sérültjét.

„Ott még egyelőre nem találkoztak az álláspontok, az írásbeli ajánlatunkra az ügyvédje reagált, és azt ígérte, hogy hamarosan érdemi választ fog adni az ajánlatunkra”- mondta a Fókusznak Ruttner György, Stohl ügyvédje.

András a kérdésekkel együtt másfél órán át állta a sarat Kecskeméten. Közben, mint már oly sokszor, ismét szembesülnie kellett azzal a végzetes nappal. Beszélt a balesetről

Stohl Andrást első fokon, nem jogerősen két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Ügyében a végső szót egy hét múlva, június 21-én mondja ki a bíróság, az alkoholról és a drogról is.

„Ha 21-ére gondolok, akkor elsősorban a félelem ugrik be, hogy mi lesz, nemcsak velem, hanem a kint levőkkel is. Meg hogy újra majd oda kell állni, és újra végig kell csinálni és újra végig kell majd küzdeni ezt az egészet. Most már azt mondom, hogy nem is baj, hogy 21-én vége lesz, most már elfáradtam” – nyilatkozta a színész.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik