Szórakozás

Külön töltötte első szabad estéjét Alekosz és arája

A szexkiborg egy rendezvényen, míg Veronika édesanyjánál pihente ki a menyasszonykereső műsor fáradalmait.

Exkluzív videoüzenetben kért elnézést a nézőktől az újdonsült vőlegény még vasárnap este, amiért hétfőn nem tudott a Reggeli adásában megjelenni választottjával, Veronikával. A párválasztó ceremónia után ugyanis egy valóvilágos zárópartira volt hivatalos, másnap pedig nem tudott volna időben felkelni. A bulira egyébként nem vitte magával szerelmét, mert azt mondja, nem szereti keverni a “munkát” és a magánéletet, így Veronika az édesanyjánál töltötte az éjszakát.



Alekosz szülei a Reggeli hétfői adásában elárulták, fiuk hajnali hat óra körül ért haza, egy hölgy vitte haza, de még mielőtt bárki rosszra gondolna, megnyugtatták a nézőket, a ValóVilág stábjának egyik tagja volt az illető.

Az Okostojás anyukája arról is beszélt, meglepte fia választása, majdnem biztos volt benne, hogy Olga lesz a befutó, az édesapa azonban örül, hogy végül Veronika lett a menyjelölt, mert úgy látja, Alekosz felszabadultabb, és jobban ki tud kapcsolódni mellette. Szerintük a takarítással és a főzéssel sem lesz gond, Veronika könnyen tanítható és alkalmazkodó típus, így Alekosznak nem lesz vele nehéz dolga…



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik