Szórakozás

Éden Kristóf: nem akarok celeb lenni

A Viasat3 valóságshow-jának győztese semmit nem bánt meg, a nyereményét lakásra költi, de a reflektorfénytől távol akar maradni.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kristóf lett az Éden Hotel című reality első győztese, és a 12,5 millió forint tulajdonosa, miután párjával, Alízzal nem volt hajlandó elmenni a végsőkig és megkockáztatni a 25 millió sorsát, inkább leejtette a hűséggömböt és hazautazott a főnyeremény felével.

A fociedző döntését sokan döbbenten fogadták, a közösségi oldalakon nem éppen a legszebb jelzőkkel illették tette miatt, de Kristóf a Velvetnek adott interjújában elárulta, a mai napig nem bánta meg, hogy végül így döntött, és pénz nélkül küldte haza játékostársát. Azt mondja, nehéz éveket élt meg az elmúlt időben, volt, hogy sírkövezett a temetőben, vagy hajnalban kelt, mert ételeket szállított ki a megrendelőknek, egy évvel ezelőtt pedig még egy szobában lakott a húgával. Képtelen volt megkockáztatni, hogy eldobja magától élete egyik nagy lehetőségét, és üres zsebbel távozzon a műsorból.

Kristóf szerint Alíz korántsem az a naiv lány, akit a nézők megismertek, egy nagyon okos, tudatosan játszó versenyzőnek tartotta már a Hotelben is, hiszen ő volt az egyetlen, aki elismerte, neki nem a fiúkkal kell foglalkoznia, hanem a lányokkal, hiszen a döntőbe párok jutnak. Szandráról azonban már kevésbé van jó véleménnyel. Mély nyomott hagyott benne a pofon, továbbra sem hajlandó barátkozni a fekete hajú vadmacskával, Danival és Ádámmal viszont azóta is tartja a kapcsolatot.

Kristóf szerint úgy fognak rá emlékezni az emberek, mint arra a játékosra, aki végig taktikázott, de nem palástolta az érzelmeit, és nyert – nem pedig úgy, mint a fiúra, aki átverte a vörös hajú lányt. Továbbra is labdarúgóedzőként szeretne dolgozni, mint mondja, a pénzért jelentkezett a műsorba, nem pedig a hírnév miatt. A 12,5 millióból lakást vesz, illetve mivel még a Danival, Ádámmal és Nikivel kötött paktum – miszerint ha bármelyikük is nyer, ad pénzt a többieknek – továbbra is érvényben van, ők is részesülnek majd a nyereményből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik