Szórakozás

Szépségkúrának vetették alá Alekosz jelöltjeit

Még a körmeiket is a görög félisten ízléséhez idomították.

Mint Napóleon, vagy Vilmos herceg. Az elegancia nagymestere így vonult be a lányokhoz a Villába. VV Olivér az elmúlt napokban szinte az összes lányt személyesen kereste fel, hogy egy különleges borítékot adjon át nekik.

Anita, a Szerbiából származó 30 éves lány nagymamájával él. Egy évtizedig dolgozott titkárnőként, amikor azonban elő akarták léptetni, úgy döntött, inkább feladja ezt az életformát. Kalandként tekint a show-ra, de semmit nem bíz a véletlenre. Az internetes utánanézett és elolvasott mindent, amit a görög félistenről tudni kell.

A virslis lány – csak így becézik Veronikát, aki buja mondataival percek alatt ismertté vált az országban, miután a show-műsor promójában egy hot dogos után ácsingózott. A 19 éves pultos lány egyáltalán nem tartja magát fiatalnak a Villa görög félistenéhez. Mint mondta, eddig is idősebb barátai voltak, vele egykorú társaival ugyanis nem tudja megérttetni magát. Veronika is biztos ment: mielőtt beköltözött volna a luxusbörtönbe, alaposan feltérképezte Alekosz szokásait, kedvenc filmjeit és zenéit, hogy minden szinten kompatibilisek legyenek egymással.

Arckezelés, szemöldökszedés, körömépítés – szépülés a legfölsőbb szinteken. Alekosz kegyeiért bizony még egy kis szenvedés is belefér. A 16 kiválasztott lány a hétvégét egy hatalmas szépítő kúriával töltötte.

A lányok végül stílszerűen egy görög kapun léptek be hétfőn este a szerelmi szentélybe, ahol három hétig valószínűleg ádáz küzdelem zajlik majd a görög félisten kegyeiért.

AJÁNLOTT LINK:

Minden, amit tudni kell Alekosz hölgyeiről (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik