Szórakozás

Nyafogás a Legfölsőbb Szinteken

Nyolc liter pálinkával és egy bölcsességfoggal elkezdődött Nagy Alekosz csajkereső showja az RTL-en.

Újabb 21 nap a (kéjlakká alakított) Villában: elindult Alekosz menyasszonyvadász műsora az RTL Klubon, miután a ValóVilág szexkiborgja szabadulása után – nem nagy meglepetésre – rábólintott saját realityjére, amit a csatorna, VV Olivér segítségével, már jó ideje titokban szervezett neki.

A Szerelem a Legfölsőbb Szinteken keddi debütálásában újra megnézhettük, ahogy Alekosz kimondja a régóta várt, beleegyezést jelentő szavakat barátjának, igaz, ez már elsőre sem okozott nagyobb izgalmat, mint egy orosz realista dráma ötödik felvonása.

Ezelőtt egyébként újabb részletekre derült fény abból, Olivér miként válogatta ki a kanos Okostojás áldozati bárányait. Megtudhattuk például, hogy személyesen kereste fel mind a 16 hölgyet azzal, hogy szerepelhet a műsorban. Rögtön feltűnt, hogy Dorisz igazi Alekosz-megszállott, legalább is a szobájának falát borító portrékból erre lehet következtetni, de fura szerzet a 19 éves Veronika is, akit az ország csak a „virslis lányként” ismert meg. Kíváncsian várjuk, Alekosz megkínálja-e a hot dogjával!?

A turné egyik fénypontja Magdi volt, akinek pár deci pálinkával sikerült még szélesebbre húznia Olivér bárgyú vigyorát, illetve nem hagyható ki a sorból a rendmániás Anita, akinek szupercuki nagymamája is megkapta a 15 perc hírnevet.

Ezután Lilu a studióban magyarázta el, hogyan fog zajlani tettrekész VV-hősünk showja. Elárulta, hogy akárcsak a ValóVilágban, itt is az előző napi eseményeket mutatják majd be az esti összefoglalókban, Alekosz pedig a műsor végén a Szívceremónia keretében köt majd útilaput a lányok talpára. Első körben rögtön négy lánynak kell könnyes búcsút vennie szerelmétől.

A műsor kétségtelenül legmegrázóbb jelenete a beköltözés és Alekosz hercegi bemutatkozása volt. Már ekkor sejthettük, hogy mostantól igen magas lesz a Húúlány-faktor főműsoridőben az RTL-en, de ahhoz sem kell majd hallókészülék, hogy a hölgyek normál társalgását figyelemmel kísérjük.

A beszédtémák persze nem igényeltek bonyolult dekódolást: az egyik legérdekesebb talán az volt, amikor valaki megjegyezte: érzi Alekosz szagát a szaunában, mire vetélytársa rákontrázta, hogy rántotthúsra emlékezteti…

Alekosz stílusa fikarcnyit sem változott vasárnap óta: ugyanazzal a kimért modoros eleganciával beszél hölgyeihez, mint ahogy azt megszokhattuk tőle. Olivérrel folytatott pálinkagőzös beszélgetései is úgy hangzanak, mintha papírról olvasná, és csak azért hinnénk, hogy nem, mert tudjuk, hogy mekkora rétor ő.

A mai palettán szerepelt még egy ajándékozási ceremónia, ahol a hercegnőjelöltek hoztak is meg nem is: egyikőjük például a kihúzott bölcsességfogával, másikuk pedig az érte hullajtott könnyekkel lepte meg vágyai tárgyát. Biztos sokan fellélegeztek a képernyő előtt, hogy más testnedvek nem kerültek masnival átkötött üvegcsébe.

A versenyzőkről egyébként kijelenthető, hogy legtöbbjük elfért volna a VV4-ben, de legalább is egy szoláriumbemutatón biztosan. Ágnes annyiban kilógott a sorból, hogy röpke prózájával felidézte a tordasi értékhalmozó rémtetteit.

Szerencsére a kavarási potenciál benne van a társaságban: az aktmodell testvérpár például rögtön kivívta mindenki ellenszenvét. Anita pedig könnyeivel küzködve valotta be, hogy akár gyermeket is szülne a ValóVilág nyertesének. A talány már csak az: vajon Alekosz elhinti-e a magvait?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik