Szórakozás

Dráma és zokogás a Villában

A játékosok nem tudták leplezni fájdalmukat Laci távozása után, de elfogadták a döntését.

Mint ismert, Lacit szerdán rosszulléte miatt kórházba szállították, és csak csütörtök reggel térhetett vissza társai közé. A Villalakók nagyon kedvesen fogadták, de gyorsan szembesültek azzal, hogy barátjuk állapota nem sokat javult. A luxusbörtön Mackója ezután kapott egy levelet, hogy találkozhat az édesanyjával, ha szeretne, és bár pár percig hezitált, végül úgy döntött, látni akarja a hozzá legközelebb álló embert.

Lacit az édesanyja is a játék folytatására bíztatta, de a közérzetén és egészségi állapotán már az ő szavai sem tudtak javítani. Állapota ezután sem javult, sőt délután egy újabb mélypont következett. Laci összeroppant, és úgy érezte, innen már nincs visszaút. Nem tudja folytatni a játékot. A Villa Dokija zokogva búcsúzott el a többi valóságshow-hőstől, akik szintén a könnyeikkel küzdöttek, Alekosz kivételével. Béci a riportszobában megtörten elmondta, apaként és barátként tekintett Lacira, Anikó pedig zokogva panaszolta, hogy az utolsó, hozzá közel álló embert is elveszítette.


A többi Villalakó egy nagy közös beszélgetés során próbálta feldolgozni és kibeszélni magából a Laci távozása utáni feszültségeket. A legtöbben egyet értettek abban, hogy nem gondolták volna a kőkemény testőrként megismert Laciról, hogy egyszer feladja majd a játékot, de megértették tettét.


AJÁNLOTT LINK:

MEGSIRATTÁK A VILLALAKÓK LACIT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik