Szórakozás

Alekosz tartja játékban Évát?

A villalakók szerint a Törtető az Okostojásnak köszönheti erejét, és ezt maximálisan ki is használja.

A széthúzás és az indulatok ismét felütötték a fejüket a Villadzsungelben. A kényelmetlen körülmények ellenére Éva és Alekosz még mindig csak a közelgő kiválasztással van elfoglalva. Szerdán szinte az egész napot azzal töltötték, hogy félrevonulva a többiektől, vázolják a lehetséges forgatókönyveket, majd megpróbálták kiszedni Jerzyből, hogy kire teszi majd a jelét. A Villa nagy párosa, mint két mindenre elszánt ragadozó, bekerítette és sarokba szorította az áldozatát. Szépfiú azonban hamar rájött a cselre, és a két jó barát terve kudarcba fulladt.

A villalakóknak egy újabb jutalomjátékban kellett helyt állniuk, hiszen a bátorságpróbák mellett így szerezhetnek javakat a dzsungelélethez. Ezúttal mindegyikőjük ügyességére szükség volt, ugyanis nyolc darab csövet kellett megtölteniük vízzel ahhoz, hogy a bennük elhelyezett kulcsokat elnyerhessék. A lakóknak ugyan sikerült végrehajtaniuk a jutalomjátékot, a napi ételadagjukat azonban még nem sikerült megszerezniük, ehhez ugyanis Bécinek kellett teljesítenie a bátorságpróbát.

A dzsungel szépségszalonjában a táncos fiúnak minden bátorságára szüksége volt ahhoz, hogy kibírja a gusztustalan állatokkal felturbózott szépségápolási procedúrát. Anikó ugyan mellette volt segítőként, de inkább csak hüledezett a csótányos hajmosás, angolnás pedikűr és undorító arcpakolás láttán. Béci sikerrel vette az akadályokat, az összes korongot megszerezte, így örülhettek a lakók, hiszen mindenki megkapta a napi ételadagját.


Alekosz és Éva délelőtti taktikus lépései visszaütöttek rájuk: az éjszakai sámánjátékban ugyanis pont egymás taktikáját kellett értékelniük a villalakóknak. Éva jócskán kapott társaitól: a Törtető lányt azzal vádolták meg, hogy az okostojás hátán kapaszkodik fel, ettől persze a szőkeség kikészült.


AJÁNLOTT LINK:

LACI FELADTA A JÁTÉKOT! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik