Szórakozás

Döntött az RTL: nem lesz új villalakó

Nem küld be új játékost Laci helyére a csatorna, és a műsor is ugyanúgy folytatódik, ahogyan eredetileg eltervezték.

Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtófőnöke a NapiÁszOnline megkeresésére elárulta, minden marad a régi kerékvágásban: a valóságshow nem lesz rövidebb, ugyanaddig fog tartani, mint ahogyan azt eredetileg tervezték. Laci helyére nem küldenek be senkit, és most vasárnap lesz kiválasztás és azt követően párbaj is – mondta a szóvivő.

KÉPREGÉNY

Az RTL Klub, csakúgy, mint a többi kiesett villalakó esetében, Laci kezét sem engedi el, mindenben segítenek neki, és továbbra is biztosítanak számára orvost. Állapotáról egyelőre nem akartak nyilatkozni, de azt ígérték, amint a valóságshow-hős jobban lesz, jelentkezni fog.

A portál szerette volna megkérdezni a Villa Dokijának édesanyját is, az asszony azonban csupán annyit közölt: most nem tud és nem is akar semmit mondani; majd hamarosan eljön annak is az ideje.

Mint arról korábban beszámoltunk, Laci egészségügyi problémái miatt nem tudta tovább vállalni a játékot, és csütörtökön 133 nap után elhagyta a luxusbörtönt. Kiderült, korábbi rosszulléteit lelki eredetű problémák okozták. „Sem fizikálisan, sem pszichikálisan ezt a versenyt nem tudom folytatni” – indokolta döntését a testőr a ValóVilág készítőivel. Mint fogalmazott: eddigi túlhajszolt életéről most volt ideje gondolkodni, és rájött, az elmúlt 20 év szinte értelmetlen volt.

Az erőember sírva búcsúzott el társaitól, és azt kérte tőlük, ne haragudjanak rá, de saját maga érdekében kénytelen volt meghozni ezt a döntést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik