Szórakozás

Wolf Kati győzelmét jósolják a dalfesztivál nézői

Az énekesnő mer nagyokat álmodni, és most minden esélye megvan arra, hogy az álom valósággá váljon.

Mint arról korábban beszámoltunk, az X-Faktor énekesnője képviseli Magyarországot a “Szerelem, miért múlsz?” című dallal az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Düsseldorfban. Az angol-magyar változat, a “What About My Dreams” hangzik majd el először május 10-én a verseny elődöntőjén, továbbjutása estén pedig a 14-i döntőn.

„Az idő előrehaladtával egyre inkább izgulok, hatalmas álmom valósult meg, amikor kiderült, az általam énekelt dal képviselheti idén Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, hiszen minden évben figyelemmel követem az Eurovíziós Dalfesztivált és drukkoltam a versenyzőinknek! Sőt a korábbiak közül édesapám, Wolf Péter is “versenyben” volt már mint karmester Bayer Friderika és a VIP együttes oldalán. Hatalmas drukk van bennem, így nem csupán fizikálisan, de mentálisan is készülök a megmérettetésre” – nyilatkozta Kati az RTL klub oldalán.

A több mint fél évszázados múltra visszatekintő dalfesztivál legnagyobb nemzetközi rajongói oldalain már most számos szavazás fut, és a többség szerint 2011 legjobb dala a “What About My Dreams“.

Magyarország győzelmét ígérik tehát a napi tízezres látogatottságú portálok, de Kati nem figyeli a statisztikákat, mert azt vallja, hogy az eredményhez ott, a düsseldorfi színpadon kell a maximumot kihoznia magából.


AJÁNLOTT LINK:

Wolf Kati dalát az első helyre várja az Eurovíziós Dalfesztivál közönsége! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik