Szórakozás

VV Gigi napi 300 eurót keresett a testével

A Villa amazonjának a ValóVilág előtt pörgős élete volt; külföldön lépett fel különböző show-műsorokban.

A kertlakók között bevett szokás, hogy megpróbálnak észrevétlenül elcsenni ezt-azt. A lopások és betörések kivédése az inas, vagyis Alekosz feladata lenne, de ő eddig nem bizonyult túl jó házőrzőnek. A csínytevésekben Béci és Jerzy járnak az élén, és csütörtökön sem hazudtolták meg önmagukat: ezúttal azonban nem lopni érkeztek a Villába, hanem tusolni. Természetesen a görög harcos most sem fülelte le Béciéket, Anikó viszont egyből levette, hogy a srácok a Villában jártak, illatuk alapján buktatta le őket.

KÉPREGÉNY

A hét elején láthattuk, hogy Giginek volt már egy drámai kiborulása: könnyeivel küzdve számolt be testvérének, Bécinek arról, hogy úgy érzi, nem tudja önmagát adni a Villában, és mivel naphosszat csak takarít, ezért mindenki izgalmasabb személyiség nála. Ekkor Gigi még nem tudta, hogy Éva szerdán őt hívja majd ki párbajozni, így lehet, hogy ez az utolsó hete a Villában. És amíg Éva egy kissé aggódik a párbaj kimenetele miatt, úgy tűnik, mintha Gigi egy kissé már hazavágyna. Csütörtökön ugyanis elárulta Jerzynek, hogy a ValóVilág előtt nagyon pörgős élete volt, külföldön lépett fel különböző show-műsorokban, természetesen fehérneműben. „A testemből élek, de azt veszik meg, nem a lelkemet, meg az eszemet. Amíg tudom, én ezt nagyon ki akarom használni” – vallotta be szerelmének a táncos lány. Ezekből az alkalmi munkákból nagyon jól megélt, volt, hogy három napra 900 eurót kapott, és valójában csak a testvére, azaz Béci miatt jelentkezett a játékba.


Az online szavazáson a nézők úgy döntöttek, hogy a kertlakók szinkronúszással szórakoztassák a Villalakókat. Béci, Jerzy és Laci tehát nekivetkőztek, és belecsobbantak a medencébe: a srácok vízi tánca óriási sikert aratott a csajoknál és Alekosznál.


Alekosz, mint a Villa inasa leste a lányok minden gondolatát. A csajok azonban nem szerették volna, ha ezt a luxust csak ők élvezik, így a nőfaló hellént kölcsönadták a kertlakóknak. Az ok igen egyszerű volt: túl koszosnak találták a kint élő fiúkat, ezért úgy döntöttek, ideje lenne jó alaposan megfürdetni őket. Alekoszra maradt tehát a feladat, hogy egy nagy dézsában lemossa a koszt a kertben élő fiúkról.

Alekosz azonban nem sokáig maradt a Villa lakája: eljött ugyanis az újabb szerepcsere ideje. Az inasi feladatokat Laci vette át, így neki kellett belebújnia a lakájruhába, míg Alekosz teljes jogú Villalakóvá vált. Ezúttal úrnőt is választottak a Villában, Anikó érdemelte ki ezt a megtisztelő címet. Mostantól ő szabhatja ki a szabálysértésért járó büntetéseket. Az inas cserével azonban ismét eggyel többen lettek a Villában, ezért Anikónak döntenie kellett, hogy ki legyen az, aki kénytelen kiköltözni Béci és Jerzy mellé a sátorba. Anikó választása Évára esett, aki nem igazán örült annak, hogy kertlakóként tengetheti tovább napjait.

AJÁNLOTT LINK:

ALEKOSZ, A PROBLÉMÁS INAS! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik