Szórakozás

VV Olivér: semmi esélye az unalmas Rácz lánynak

A Villa egykori fenegyereke szerint Éva vasárnap kiejti a pedáns jó kislányt alakító Gigit.

Mint arról korábban beszámoltunk, Éva szerda este mindenkinek óriási meglepetést okozva, végül nem ősi ellenségét, Jerzyt hívta párbajra, hanem a Villa amazonjára, Gigire tette a zöld kendőt.

KÉPREGÉNY

A Törtető döntését azzal indokolta: elég “tökösnek” tartja magát ahhoz, hogy szembeszálljon az általa nagyon erősnek vélt táncos lánnyal, ráadásul a kiválasztó jelek többségét is mindig neki és testvérének, Bécinek köszönhette. Úgy gondolja, elérkezett végre az idő, hogy felbomoljon a Laci-Béci-Gigi-Jerzy egység.

VV Olivér a Bors című napilapnak elárulta, nagyon örül, hogy a ValóVilág vadmacskája ilyen bevállalós húzással lepte meg a többieket; és bár a Villában mindenki úgy gondolja, hogy Gigi egy borzasztó erős karakter, ő – Alekoszért folytatott kampányának során, az országot járva – egészen mást tapasztal. Szerinte a fiatalabb Rácz testvér korántsem olyan népszerű a nézők körében, mint azt a luxusbörtönben hiszik, ugyanis a balhés Éva sokkal jobban érdekli a közönséget, mint a folyamatosan takarító jó kislány.

Gigi egyik neve elhallgatását kérő barátnője azonban teljesen más véleményen van. Szerinte a nézők egyáltalán nem rokonszenveznek a Törtetővel, mert folyton konfliktusokat gerjeszt, így – véleménye szerint – esélye sincs a párbajban vasárnap. A barátnő úgy látja, Gigi még akár a fináléba is bekerülhet, hiszen ha sikerül győztesen távoznia a megmérettetésről, akkor visszanyeri az önbizalmát, feltöltődik a közönség soraiban ülő rokonok és barátok láttán, nem utolsó sorban pedig védett lesz a következő kiválasztáson. Bár azt a fiatal lány is elismerte, hogy a fiatalabbik Rácz testvér valamiért nem tudja igazán magát adni a Villában, mégis úgy véli, semmi kétsége sincs afelől, hogy Gigi költözik majd vissza a luxusbörtönbe.

AJÁNLOTT LINK:

Olivér: Éva kiejti az unalmas Gigit (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik