Szórakozás

VV-botrány: átverte a nézőket az RTL?

A fantomképek váratlan felfedése a vesztésre álló Évának kedvezett. A rajongók manipulációval vádolják a csatornát.

Mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap este került sor a ValóVilág nyolcadik párbajára. A VV4 történetében először megmutatták, hogyan áll Éva és Gigi a megmérettetés felénél. Soha nem volt még rá példa, a fantomképek helyett a két játékos fotóját láthattuk a százalékok felett. Gigi képe alatt 55 százalék, Éváé alatt 45 százalék szerepelt ekkor.

KÉPREGÉNY

A műsor végére teljesen váratlanul – feltehetően a fantomképek felfedésének köszönhetően – a nézők megfordították az eredményt: a szavazók végül úgy döntöttek, hogy Éva folytassa a versenyt; a kukkolóshow nyolcadik kiesője így Gigi lett.

A legnagyobb közösségi oldalakon rögtön a párbaj után megindultak a találgatások. A fórumozók egy része azzal vádolja az RTL Klubot, hogy manipulálták a szavazást: a fantomképek felfedésének szerintük csupán egyetlen oka volt, hogy Éva térhessen vissza a Villába. A Hír24 bulvárrovatának Facebook-oldalán több felhasználó is arról számolt be, hogy a két játékos fotójának leleplezése után hiába küldtek SMS-t Gigire, azt a választ kapták, hogy sajnos technikai okok miatt nem tudták fogadni a szavazatot, míg ez a probléma a Törtető esetében állításuk szerint nem állt fenn. Azt sem értik, 10 százalékos különbséget csaknem 10 perccel a műsor vége előtt, hogyan lehet behozni.

Nagyon fel vagyok háborodva! Nagyon nem volt fair az RTL részéről, hogy párbaj alatt megmutatták, melyik fantomkép kit rejt! Egyenlő eséllyel indult MINDENKI a játékban? HOL??? Akkor a többi játékosnak, akik eddig kiestek miért nem adták meg ugyanezt a lehetőséget??? A másik dolog, ha anno Jerzy és Gombi esetében felülvizsgálták, hogy kit szerettek volna többen látni és nem a szavazatok %-a döntött, akkor tessék most is ezt tenni! Én személy szerint követelném, hogy hozzák nyilvánosságra az adatokat! Így lenne korrekt a csatorna részéről! Egyébként meg ezek után, nemhogy a VV-t nem fogom nézni, hanem az RTL klub csatornáját is nagy ívben elkerülöm! Sajnálatos dolog, hogy a szerkesztők ennyire felelőtlenek voltak! NAGYOT CSALÓDTAM AZ RTL KLUBBAN! – 1 nézővel kevesebb!” – írta az egyik hozzászóló.

A felháborodott VV-rajongók arra kérik nézőtársaikat, a következő párbaj alkalmával senki ne küldjön SMS-t a játékosokra és a hétfői összefoglalót se nézzék, így büntetve a csatornát az általuk vélt csalás miatt. Átverve érzik magukat, feleslegesen költöttek a voksokra, mert „nem az ment vissza, akit a szavazatok, hanem az, akit a csatorna visszajuttatott”.

A közösségi oldalon külön csoport is alakult “Csalás történt! A csatorna manipulálta a nézőket” névvel, pár perc alatt már több mint 240-en lájkolták az oldalt, ma reggelre pedig már a 760-at is meghaladta a tagok száma.

Mások azonban úgy gondolják, nem történt bunda, Éva esetében sem értek célba az SMS-ek, és egyébként is a táncoslánnyal unalmas lett volna a börtönlét, itt volt már az ideje, hogy kiessen végre. “Az RTL nem szerette volna elkövetni ugyan azt a hibát, mint Olivér esetében. Lehet, hogy Éva iszik és csúnyán beszél, de akkor is ezerszer többet ér Giginél!! Évának a villában a helye. Remélem Gigi szembesül majd, hogy mennyire nem szeretik őt és elítélik” – védte meg kedvencét egy másik rajongó.

Az RTL Klub egyelőre még nem reagált az újabb összeesküvés-elméletekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik