Szórakozás

A zsaruk előre erősítenek Charlie Sheen miatt

A színész bejelentette, hatalmas after partyra készül New York-i fellépése után – a rendőrök pedig már a neve említésétől megijedtek.

Sheen a jövő héten New Yorkba viszi egyszemélyes cirkuszát, az utóbulit azonban már nem a Radio City Music Hallban, hanem egy durván 6000 lelket számláló kisvárosban, Carlstadtban tartja. A városka méreteire való tekintettel általában összesen három járőr van szolgálatban műszakonként, érthető hát a rémület, ami a notórius bulizó színész érkezésének hírét kísérte.

A partit az előzetes tervek szerint a helyi Dragonfly klubban tartják április 8-án, Carlstadt rendőrfőnöke pedig extra erősítést kérvényezett az estére – ami még így sem biztos, hogy elegendő lesz, tekintve, hogy maximum 10 járőrt tudnak beszervezni az éjszaka balhémentességének biztosítására.

Sheent ismerve pedig a 10 szerencsétlen egyenruhás minden lesz, csak nem komoly visszatartó erő. A rendőrfőnök mindenesetre megelőlegezte a színésznek a bizalmat, és kijelentette, beosztottjai a tömeg- és forgalomirányításon túl nem számítanak nagyobb fajsúlyú feladatokra.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheen miatt riadóztatják a kisvárost – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik