Szórakozás

Martin Sheen terápiára jár a fia miatt

A balhés színész édesapja egyre nehezebben viseli fia ügyes-bajos dolgait, ezért professzionális segítséget kért.

Martin Sheen a The Guardiannek vallotta be, megőrült fia miatt terápiára szorul. „Egy olyan csoportot látogatok, akik alkohol- és drogfüggő emberek családtagjain segítenek. Képesnek kell lennem arra, hogy más dolgokra is koncentrálni tudjak” – nyilatkozta Sheen, majd hozzátette, történjen bármi is, ő szentül hiszi, hogy fia kimászik majd a gödör aljáról.

Lássuk be, az idősödő színésznek elég vad dolgokkal kellett szembenéznie az utóbbi időben zabolátlan csemetéje miatt. Csak ízelítőként, összegyűjtöttünk egy Top10-es listára valót Charlie Sheen (azóta szállóigévé vált) beszólásaiból:

10. „Új sheriff van a városban, a háta mögött egy seregnyi bérgyilkossal.”
9. „Ha a családom tagja vagy, durván foglak szeretni.”
8. „Engem nem lehet felfogni egy átlagos aggyal.”
7. „Már a szavaimmal legyőztem ezt a férget. Képzeld csak el, mire lennék képes a tűzokádó ökleimmel!”
6. „Behunytam a szemeimet, és egy nanoszekundummal később már gyógyult voltam. Az egyetlen dolog, amitől valaha függő voltam, az a győzelem. Ez a botcsinálta szekta, akik magukat arrogáns módon Anonim Alkoholistáknak hívják, öt százalékos sikeraránnyal dolgoznak. Az én arányom száz százalék!”
5. “Egyelőre jól fogom érezni magam ezzel a két bombázóval, és körberepülöm a világot. Lehet, hogy magányos leszek idefent, de imádom a kilátást!”
4. „Próbáltam úgy tenni, mintha nem egy kicseszett rocksztár lennék a Marsról.”
3. „Egyetlen drogot használok, úgy hívják, hogy Charlie Sheen. Nem kaphatsz belőle, mert ha kipróbálnád, meghalnál. Leolvadna az arcod, a gyerekeid meg ott zokognának a felrobbant tested fölött.”
2. „Hétgrammos adagokban toltam a cuccot, mert én így működöm. Egyetlen sebességem van, az előre!”
1. „Győzelem!”

+1. „Tigrisvérem van, haver!”

AJÁNLOTT LINKEK:

A Sheen-család terápiára jár Charlie miatt – angolul (contactmusic.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik