Szórakozás

Áll a bál Charlie Sheen önéletrajzi könyve körül

A színésznek állítólag nem tetszettek a memoárjára érkező ajánlatok, ezért úgy döntött (itt is) a saját kezébe veszi a dolgok irányítását.

A Sheen-könyvvel kapcsolatban az utolsó infónk az volt, hogy a színész mintegy 10 millió dollárt szeretett volna bezsákolni leendő kiadójától, bárki legyen is az. A pofátlan árszabáson kívül ott kezdődtek a gondok, hogy a sajtóban megjelent egy bizonyos Peter McGuigan, aki azt állította, Sheen őt szerződtette le, hogy megfelelő balekot (más néven kiadót) találjon a könyvhöz – és miután ez (érthető okokból) nem sikerült, Sheen fogta magát és kirúgta.

Az E! Newsnak megszólaló informátorok szerint azonban az egész sztori hazugság, a színész sosem bérelte fel maga mellé McGuigant. „Charlie azt mondta, hogy hozzon neki egy jó ajánlatot, aztán tárgyalhatnak, de McGuigan nem hozott semmit. Az egész arról szól, hogy Charlie nevével akar berobbanni a köztudatba, ami manapság könnyű” – jelentették ki a bennfentesek.

Az előzetesen belógatott mézesmadzag szerint az „Apokalipszis Én” címre keresztelt kötetben Sheen arról a 8 évről rántaná le a leplet, amit a Két pasi meg egy kicsi főszereplőjeként a CBS csatornánál eltöltött. 10 millió dollárért jobban is teszi, ha előránt néhány csontvázat a kollégák szekrényéből.

AJÁNLOTT LINKEK:

Bedőlt volna az “Apokalipszis Én”-projekt? – angolul (eonline.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik