Szórakozás

Charlie és Denise háborúban a kutyáért

Új fejezetet nyitott problémás kapcsolatukban Charlie Sheen és Denise Richards: most a közös kutyáért megy a harc.

Noha a sztori bonyolult, és néhány helyen teljesen logikátlan, megpróbáljuk összefoglalni: amikor Sheen és Richards összeházasodtak, a hölgy hozott a háztartásba két mopsz kutyust, amik a válás után már Sheennél maradtak, hogy az őt meglátogató gyerekeknek legyen mivel játszaniuk. Egy darabig minden a legnagyobb rendben volt, aztán a férfi Plaza Hotel-beli kiakadása után a „barátok” figyelmeztették a hölgyet, hogy a két kutyát elhanyagolják és nem etetik. A hangos állatvédő Richards ekkor összekapta magát, és elhozta exétől a kutyusokat – amik valóban nagyon rossz állapotban voltak, és az egyiken sajnos már nem lehetett segíteni, elpusztult az átélt megpróbáltatások miatt.

A sztori itt kezd érdekes lenni, ugyanis Charlie most szeretné visszakapni az ebet – a beszámolók szerint kabalaállatként van rá szüksége hamarosan induló turnéjához. És persze ahelyett, hogy szimplán elkérte volna a kutyát, inkább Twitter-oldalán közölte a világgal, hogy exneje egy „áruló és hazug ribanc”, valamint „kutya tolvaj”.

Richards azonban nem mond le a kutyáról, mivel állítása szerint exférje „még magáról sem tud gondoskodni, nemhogy egy állatról.”

AJÁNLOTT LINKEK:

Richards és Sheen harcban a kutyáért – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik