Szórakozás

Béci átvette az uralmat a Villában

A táncos fiú parancsnoki kinevezése után szinte az összes lakótársát kipécézte magának. Kiabált, büntetést szabott ki, és közben nagyon élvezte a dolgot.

Szerda este Évára és Jerzyre hárult a feladat, hogy őrt álljanak a Villabódéban. Felügyeletük alatt azonban váratlanul megszólaltak a szirénák. A riadóra mindenki összekapta magát, felöltözött, és felsorakozott az udvaron. A parancsnokok egy rejtélyes, kattogó hangra lettek figyelmesek, ami Jerzy sapkája alól érkezett. A játék szabályai szerint a játékosoknak semmilyen időmérő eszköz nem állhat rendelkezésükre. Így mindenki ledöbbent, mikor előkerült a Szépfiú sapkája alól egy stopper.

A kiképzők Bécit előléptették, parancsnoki rangot kapott, amivel nem is volt rest visszaélni, szinte azonnal diktatórikus módon kezdett bánni lakótársaival. Először jó barátját, Lacit pécézte ki magának, és majdnem sikerült is kihoznia a sodrából a hirtelen haragú keménylegényt. Laci után Éva és Jerzy következett, akik most sem úszhatták meg büntetés nélkül. A táncos fiú ugyanis fogdába küldte őket.


KÉPREGÉNY

Az előző napokban a katonai hét igencsak rányomta a bélyegét Éva és Alekosz szoros kapcsolatára. A két jó barát között egyre jobban mélyült a szakadék, csütörtökön pedig már szándékosan szúrtak ki egymással. Ideje volt hát rendezni a megromlott viszonyt, hiszen amellett, hogy Éva és Alekosz jó barátok, még erős szövetségesek is, ugyanis ők az ellenállók a Villában. A két jó barát a nyugiszobában békült ki egymással, és megbeszélték, hogy a jövőben nem örvendeztetik meg ellenfeleiket azzal, hogy nyilvánosan esnek egymás torkának.

Egyre többször emlegetik a lakók a szombati kiválasztást, és azt, hogy vajon hogyan alakul majd a jelek sorsa, ki lesz az a játékosok közül, akinek párbajoznia kell a bent maradásért, és kit hív majd ki. Ahogy közeledik a játék vége, egyre feszültebbek a játékosok is. Béci is egyre idegesebb, csütörtökön ugyanis nemcsak ő büntetett, de őt is megbüntették. A kiképzők ugyanis beledobták Béci elektromos cigijét a vízbe, és miután kimentek. a Rácz fiú megpróbálta a zászló rúdjával kihalászni. Amikor ezt a kiképzők meglátták azonnal megbüntették, hiszen a zászló szent és sérthetetlen. Bécinek kezdetben fizikai büntetést kellett végrehajtania, majd bezárták a fogdába.

A feszültségekkel teli nap végén ismét megmérettettek a Villalakók. Ezúttal egy nagyszabású fegyveres hadműveletben kellett összemérniük tudásukat a két táborra szakadt „katonáknak”. A lakók hosszasan készültek a próbatételre, majd fegyvert ragadtak, és jöhetett a nagy „lövöldözés”. Természetesen nem igazi fegyverekkel tüzeltek, hanem gyakorló példányokkal, amelyekkel nem okozhatnak egymásnak sérülést.


AJÁNLOTT LINK:

BÉCI LETT A VILLA PARANCSNOKA (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik