Szórakozás

Éva és Alekosz már egymást sem kíméli

Fokozódik a feszültség a Villában: a katonai héten barátságok kerülhetnek válságba.

A kőkemény kiképzés célja, hogy a lakók rendet, fegyelmet, összetartást és felelősségvállalást tanuljanak. A Villalakóknak most igazi csapatként kell együtt működniük, de ez nem mindig sikerül a játékosoknak.

A katonai hét leginkább Alekosz és Éva kapcsolatát viseli meg: a Törtető ugyanis gyakran szándékosan száll szembe a katonai kiképzés szigorú szabályaival. Éváék harcát tovább súlyosbította, amikor Alekosz, mint rajparancsnok megbüntette a szőkeséget és Jerzyt. A Törtető és a Szépfiú ugyanis nem teljesítette megfelelően az éjszakai őrködést. Így a görög harcos újabb éjjeli őrszolgálatra kényszerítette Éváékat. A nagyszájú lány kálváriája a reggeli torna alatt is folytatódott: Anikóval együtt elvesztették sapkájukról a rangjelzést.

Bár a katonai hét úgy látszik, igencsak megviseli a Villaszövetségeket, a lakók bebizonyították, hogy tudnak együttműködni is. A játékosoknak egy Villaindulót kellett írniuk és előadniuk; és ha már katonai hét, akkor nem maradhat ki a lövészet sem: a lakók kisebb-nagyobb sikerrel vették ezt az akadályt is.

Az éjszakai őrködéshez természetesen ezúttal sem fűlött senkinek sem a foga, és ráadásul ezúttal Éva dönthetett arról, ki kezdje a szolgálatot, aki kihasználta az alkalmat, hogy bosszút álljon Alekoszon a reggeli büntetésért. A Törtető lány a beteg Okostojást ítélte álmatlanságra, Béci azonban megmutatta bajtársiasságát, Alekosz helyett bevállalta az őrséget. Az este folyamán megválasztották a Villa legjobb katonáját is, aki Béci lett.

AJÁNLOTT LINK:

VESZÉLYBEN ÉVA ÉS ALEKOSZ BARÁTSÁGA? (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik