Szórakozás

Alekosz édesapja vad szexre és orgiákra számít

A férfi szerint ágy nem marad szárazon a ValóVilág Villájában, ha beköltöznek az Alekoszra vágyó hölgyek.

A ValóVilág negyedik szériája még javában tart, de az Okostojás rajongói már vágják a centit: közvetlenül a VV után kedvencüket próbálja majd kiházasítani az RTL Klub. A futó felhívásra az Új Ász értesülései szerint már most több száz szingli hölgy jelentkezett, akik örömmel tennék boldoggá az ez idáig üzemen kívül helyezett szexkiborgot.

Alekosz édesapja szerint fia biztosan nem fogja majd vissza magát az érte harcoló amazonok láttán, és többeknek is megmutatja majd, méltó görög származására és helytáll a lepedővel borított csatatéren is.

A férfi a lapnak elárulta, az Okostojás nem ismertségre vágyó hölgyeket keres, hanem az igaz szerelmet akarja megtalálni. Tetszenek ugyan neki a modell alkatú lányok, de ők csak szexre számíthatnak tőle, nem tartós kapcsolatra, mivel neki a külcsínnél fontosabbak a belső értékek – mondta az édesapa, aki szerint Alekosz új produkciója gyakran kiérdemli majd a 18-as karikát is. A férfi ugyanis biztos benne, hogy a Villa csődöre végre összegyűri a lepedőt, és néhány jelentkezővel kipróbálja majd a díványt, a konyhapultot és a zuhanyfülkét is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik