Szórakozás

VV Éva szerelmét szétszedik a nők

Miközben a Törtető a Villában raboskodik, kedvese, Ádám szexi lányokkal múlatja az időt.

Luxusbörtönbe való beköltözése nem csak Évának hozta meg a sikert. Mióta párja is feltűnt az RTL Klub valóságshow-jában, a ValóVilágban, a férfi alig tudja kivédeni a lányok rohamát.

KÉPREGÉNY

A Bors című napilap információi szerint szinte nincs olyan hétvége, hogy ne látnák valamilyen szórakozóhelyen Ádámot, aki állítólag ilyenkor a lányoknak is hevesen csapja a szelet. Egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős szerint a fiú már hetek óta azzal kábítja kiszemeltjeit, hogy szakít Évával, ha kijön a luxusbörtönből, mert bár a maga módján szereti a villalakót, mégis nagyon különbözőek, ezért nem lehet közös jövőjük.

Éva legjobb barátnője megerősítette a lapnak, hogy az Angelo néven emlegetett fiú nem ül otthon, ha leszáll az éj és valóban nagyon kedvelt a hölgyek körében. Arról azonban nem tud, hogy a fiatalember el akarná hagyni a valóságshow-hőst.

A Bors természetesen megkereste Ádámot is, aki cáfolta, hogy csajozással töltené az idejét, míg szerelme a Villa falain belül tölti önként vállalt rabságát. Állítása szerint kéthetente egyszer-kétszer elmegy bulizni, de erről Éva is tud. Azt is tagadta, hogy el akarná hagyni a Törtetőt, hiszen ha így lenne, nem küldött volna neki szerelmeslevelet a Villába.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: megcsalja Évát kiéhezett szerelme? (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik