Szórakozás

Katie Holmes szülei megmentenék unokájukat a szcientológiától

A Life & Style magazin azt írja, Katie Holmes szülei besokalltak attól, ahogy szcientológus szülei Suri Cruise-zal bánnak.

A magazinnak megszólaló nagyszülők állítólag teljesen kétségbeestek, mert lányuk mindenben engedelmeskedik Tom Cruise-nak és a szcientológus tanoknak, ide értve a gyereknevelést is.

„A vallási előírások szerint minden gyereket felnőttként kell kezelni, aki meghozhatja a saját döntéseit” – fogalmaztak a magazinnak a jól értesültek. Ez a bánásmód pedig azt jelenti, hogy Suri Cruise igenis elkísérheti szüleit egy éjszakába nyúló vacsorapartira, 4 évesen is használhat cumit, hordhat magassarkút, és ha úgy tartja kedve, kérhet magának pénisz alakú gumicukrot. Ergo Suri Cruise élete király, mi is szeretnénk magunknak egy ilyet, ha lehet.

A szcientológus családhoz közel álló „barátok” azonban állítják, a kishölgy elég problémásan kezeli az ölébe hullott felnőttes szabadságot, és rendszeresen hisztigörcsben tör ki, ha nem kapja meg, amit akar. A magazinnak megszólalók egy viszonylag friss esetet hoznak példakánt, amikor anyja megpróbálta volna beültetni az 4 éves drámakirálynőt a biztonsági gyerekülésbe, Surinak azonban esze ágában sem volt ezt megtenni – elvégre a felnőttek sem utaznak ilyen izékben. „És mint mindig, Suri nyert, és nem kellett beülnie az ülésbe” – foglalta össze a történetet az informátor.

AJÁNLOTT LINKEK:

Suri furcsa élete – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik