Kultúra

Katie Holmes új filmje nézhetetlenül rossz

Kevesen bírták végignézni Dito Montiel legújabb zsarufilmjét, a „The Son of No One”-t. A botrányosan rossz forgatókönyv mellett Katie Holmes alakítása is kicsapta a biztosítékot a vetítésen.

Sokan hihették, hogy Tom Cruise feleségének lenni nagyjából egyet jelent a borítékolható kasszasikerszerepek sorozatával – Katie Holmes azonban bebizonyította az ellenkezőjét. A színésznő tulajdonképpen a Dawson és a haverok óta nem villantott a filmvásznon szakmailag komolyabban értékelhető alakítást, legújabb filmjében pedig annyira rossz, hogy a Sundance Filmfesztivál prominens nézőközönsége egyszerűen kisétált a pénteki vetítésről.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a vetítésen szinte az összes fontosabb filmstúdió képviselője jelen volt – azonban csak kevesen bírták végigülni a filmet. Ha ez még nem lett volna elég, a vetítésen részt vevők szerint a legkínosabb pillanat a film végére, a stáblistára maradt – egy elszánt mozifanatikus ugyanis a hagyományokhoz hűen megtapsolta (volna) az alkotást, azonban senki sem csatlakozott hozzá.

Katie Holmes mellékszereplőként tűnik fel a moziban, a film főszereplője Al Pacino és Channing Tatum. A kritikusok szerint Holmes alkalmatlansága a szerepre több ponton is egyértelmű volt: egyrészt nem illett a szerephez, másrészt pedig nem illett bele a társaságba. „Pacino direkt eltúlozta a dolgot, öniróniával játszott, szinte kikacsintott a közönségre, és a legtöbb szereplő belement a játékba, Katie-t kivéve. Ő úgy játszott, mintha valami alternatív drámában szerepelne, nem pedig egy tipikus zsarufilmben” – mondták, majd hozzátették, amikor Holmes megjelent a vásznon, a közönség egyszerre nyögött föl fájdalmában. „Elvileg egy queensi zsarufeleséget kellene játszania, de teljesen hiteltelen volt. Amikor elkezdett káromkodni, a nézők közül többen felnevettek” – mesélték a kritikusok az UsMagazine.com-nak.

A film egyik producere szerint az egész fiaskó a vetítést vezénylő gépész hibája volt, aki két jelentetnél is idő előtt sötétítette el a vásznat – így a közönség nem élvezhette teljes valójában az alkotást.

AJÁNLOTT LINKEK:

Senki sem bírta végignézni Katie Holmes új filmjét – angolul (UsMagazine.com)
Megvan a Sundance első bombája – angolul (The Hollywood Reporter)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik