Szórakozás

Katie Holmes 50 millióra pereli a bulvárlapot

A színésznő teljesen kiakadt, amikor a Star magazin drogosnak nevezte, ezért 50 millió dollárt követel a laptól.

Holmesnak a Star január 19-i címlapsztorijával volt gondja: „Sokkoló! Katie Holmes drogos rémálma! Íme, az igazi indok, amiért képtelen elhagyni férjét!”

Noha az állítólagos droghasználat vádja csak a címlapon szerepelt, és a tulajdonképpeni cikkben nem, Holmes ügyvédjei szerint a magazin már a címlappal elérte, hogy a színésznő megítélése romoljon a nagyközönség szemében – címválasztásuk pedig etikátlan és jogtalan volt. A magazin sztorija egyébként abból állt, hogy „belső informátorokra” hivatkozva kijelentették, hogy Holmes alávetette magát egy olyan, a szcientológiai egyház által alkalmazott kezelési eljárásnak, ami a heroin használathoz hasonló tünetekkel jár (tehát egyre rosszabbul néz ki, viszont függő is lett, ezét nem hagyhatja el szcientológus guru férjét).

„Nem elég, hogy megrágalmazták Katie-t, de nevetséges és alátámaszthatatlan vádjaikkal a közönséget is megvezették” – jelentette ki a sztár szóvivője. A Holmesnak okozott érzelmi és egyéb kár mértékét az ügyvédek 50 millió dollárban állapították meg, ennyit követelnek a Star tulajdonosától, az American Media konglomerátumtól.

AJÁNLOTT LINKEK:

Katie Holmes 50 millió dollárra pereli a Star magazint – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik