Szórakozás

Nicole Kidman összetört, mikor Tom Cruise elvált tőle

A színésznő a brit Marie Claire-nek mesélt első férjéről, házasságuk végéről és a szcientológiáról.

Nicole Kidman és Tom Cruise 10 éven át voltak házasok – az 1990-es Mint a villám forgatásán találkoztak, és Cruise még abban az évben oltár elé vezette a fiatal színésznőt. „Remekül megvoltunk, de tényleg” – meséli Kidman. „A kapcsolatunk szinte a saját életét élte, nem nagyon lehetett befolyásolni a dolgok alakulását. Nem volt könnyű, mert mindketten fiatalok voltunk, de én a mai napig hajlandó vagyok mindent alárendeli a szerelemnek, hiszen csak ez számít az életben.”

A színésznő arról is beszélt, hogy a válás után sokáig teljesen kilátástalannak érezte a helyzetét. „Összetörtem, és fogalmam sem volt, hogy valaha történni fog-e még valami velem” – vallotta be Kidman.

Az interjúban arról is szó esett, hogy sokak szerint Kidman azért nevezte Sunday-nek (azaz Vasárnapnak) a Keith Urbantól született kislányát, hogy ezzel még utoljára beintsen volt férjének, és a szcientológiai egyháznak. 2008-ban ugyanis egy színésznőhöz közeli forrás azt nyilatkozta, Kidman nem tudja megbocsátani volt férjének, hogy saját vallását Kidman katolicizmusa fölé rendelte, amíg házasok voltak. „Nicole katolikus, így a vasárnapok fontos szerepet játszottak az életében egészen addig, míg Tom és a szcientológia ki nem sajátította magának ezt a napot. Még mindig keserű szájízzel gondol vissza erre, így nyilván nem esett kétségbe attól, hogy újszülött kislánya nevét egy utolsó, jól irányzott pofonként is lehet értelmezni” – nyilatkozta a közeli barát.

Saját bevallása szerint Kidmannek mára sikerült végleg hátat fordítania azoknak a „rosszindulatú érzésekkel teli” éveknek, és boldogabb, mint valaha: férjével boldog házasságban él, most született meg második gyermeke, és a Rabbit Hole című filmért idén Oscar-díjra jelölték.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kidman a brit Marie Claire-nek: ‘Összetörtem, amikor Tommal elváltunk’ – angolul (The Huffington Post)
Miért Sunday? Kidmannek megvannak a okai – angolul (msnbc.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik