Szórakozás

Denise Richards jól viseli a Charlie-cirkuszt

Barátnője szerint Denise Richards a körülményekhez képest egész jól van, már ami az exférje által produkált egyszemélyes médiacirkuszt illeti.

A Bond-lány viszontagságairól barátnője, a Zsírégetők (The Biggest Loser) műsorvezetőjeként ismertté vált Alison Sweeney mesélt az UsMagazine.com-nak.

„Denise fantasztikus ember, akinek hatalmas a szíve” – jelentette ki Sweeney, majd hozzátette, Richards semmi pénzért nem engedné, hogy exférje viselkedése befolyásolja az életét. Charlie Sheen nemrégiben fizikailag is megfenyegette a színésznőt, amiért távol tartja tőle lányaikat, a 7 éves Samet és az 5 éves Lolát – Sweeney beszámolója alapján azonban ez nem gátolta meg Richardsot abban, hogy folytassa az eddigi tevékenységeit, többek között a jótékonykodást. „Denise kóbor állatokat fogad be, amíg állandó otthont nem találnak nekik. Bármi történjen, ő nem hajlandó leszegett fejjel járni, teljesen le vagyok nyűgözve a viselkedésétől – nyilatkozta barátnőjéről Sweeney.

A két sztár újabban sülve-főve együtt van: rendszeresen ötyéznek együtt egy nagyobb társasággal, vacsorát főznek és beszélgetnek, olyan „hasonló életvitelű” csajok társaságában, mint Lisa Rinna, Tori Spelling vagy Ali Landry.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sweeney szerint Richards remekül viseli exférje cirkuszát – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik