Szórakozás

Charlie Sheen for Prezident!

Charlie Sheent mindenki jobban szereti, mint az aktuális politikai ellenfelet. Sőt, még a függetleneknél is győzött. Ijesztő számok következnek.

A Public Policy Polling kutatásában hipotetikus alapon elnökjelöltet csináltak a színészből, és megnézték, várhatóan hogyan szerepelne, ha a 2012-es választásokat holnap tartanák. Az eredmény megdöbbentő lett.

A közvélemény-kutatók három jelölttel (Barack Obama, Sarah Palin, Charlie Sheen), és három szavazói csoporttal (demokraták, republikánusok, függetlenek) számoltak. Az eredmények szerint a demokrata szavazók 44-24 arányban választanák Sheent Palinnal szemben – ez még azért lássuk be, nem túl nagy meglepetés. Az már inkább viccesebb, hogy a republikánus szavazók 37-28 arányban látnák szívesebben a színészt a Fehér Házban, mint a jelenlegi elnököt.

Ami pedig az általában kritikus szavazattal bíró függetleneket illeti, Sheen ebben a csoportban 41-36 arányban győzte le Sarah Palint – ami már csak azért is érdekes, mert az eredmények összesítése után kiderült, hogy az amerikai lakosság kétharmada a balhés életű színészt választaná, ha közte és az alaszkai exkormányzó között dőlne el a verseny.

Arról sajnos már nem szól a fáma, hogy az amerikai választók mit szólnának két First Lady-hez – pedig lássuk be, Charlie Sheen esetében ez sem egy elhanyagolható szempont.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheen a földbe döngölte Palint – angolul (USAToday)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik