Szórakozás

Befuccsolt az idill? Charlie-t otthagyta az egyik istennője

Rachel Oberlin, alias Bree Olson állítólag annyira összeveszett a színésszel, hogy kiköltözött a Sheen-féle kéjlakból.

Még jó, hogy Charlie Sheen ennyire rákapott a Twitterre, különben még lemaradnánk az ilyen gyöngyszemekről: március 5-én Sheen azt írta rajongóinak, „Rachel elhagyta az épületet. Szomorúak vagyunk, de ennyi volt. Várjuk a jelentkezéseket.”

Néhány órával később azonban Sheen már a könnyes kibékülésről (vagy gerinctelen visszakullogásról, ki minek tartja) számolt be Twitter-oldalán, majd azt is leírta, minek volt köszönhető a veszekedés: „Letört az egyik boszorkány-agyaram, miközben egy nagy fehér cápával küzdöttem, amit meg akartam ölni. Ezen felhúztam magam, és mint egy igazi seggfej, rajta töltöttem ki a dühöm.” Itt emlékeztetnénk mindenkit, hogy Charlie Sheen állítólag csak egyetlen drogot használ, azt pedig úgy hívják, hogy Charlie Sheen.

A Sheen-csemeték körüli hercehurca időközben a másik exfeleséget, Denise Richardsot is elérte, aki anno két kislányt szült a színésznek – Sheen szerint viszont a színésznő botrányosan rossz anya, egy vesztes (szemben ugye vele, „A Győztessel”), akinek nem kíván mást, csak lassú és fájdalmas halált. Állítólag annyi történt, hogy Sheen megkérte exnejét, hogy egy nála forgató tévéstáb kedvéért vigye át hozzá a lányokat, Richards pedig erre lecsapta a kagylót. Pedig még a két bébiszitterre sem lehetett egy rossz szava sem…

AJÁNLOTT LINKEK:

Véget ért a “románc” Charlie és Bree között? – angolul (hollywoodlife.com)
Charlie és Denise háborúra készül – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik