Szórakozás

Öngyilkos akart lenni Sheen egyik pornósa

Kacey Jordan a Twitteren közölte a világgal, hogy bevett egy halom pirulát és whiskyvel öblítette le.

A hölgyre a chicagói rendőrség törte rá holtelszobájának ajtaját. A jelentések szerint Jordan állítólag megpróbálta megvágni magát egy csavarhúzóval, miután a járőrök „megzavarták”, szerencsére azonban sikerült időben lefogni. Az eset után a pornósztárt mentális okokból (valamint egy jól irányzott gyomormosásra) kórházba szállították, ahonnan pár órával később már nagyon mehetnékje volt.

„Annyira unatkozom a kórházban! Valaki mentsen meg” – twittelte Jordan, persze csak azután, hogy megköszönte a jókívánságokat rajongóinak.

Az eset hátteréről egyelőre keveset tudni: Jordan korábban azt írta, nem tudja kiverni a fejéből a Charlie Sheennel töltött 16 órát (valószínűleg itt arra a bizonyos, táskányi kokainnal indított február eleji partira gondol), és „érezni akarja azt a fájdalmat”, amit a férfi érez.

Jordannek jócskán kijutott a Charlie Sheent övező médiacirkuszból – legutóbb azzal került a bulvárlapok címoldalára, hogy elvetette pár hetes magzatát, akinek sokak szerint a színész volt az apja.

AJÁNLOTT LINKEK:

Charlie Sheen pornós istennője öngyilkos próbált lenni – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik