Szórakozás

Alekosz őszintén vallott magáról

Az Okostojás a Villa pszichológusának, Kasza Tibinek mesélt arról, milyennek látja magát kívülről a luxusbörtönben.

Nem telt túl jól Kasza Tibi első éjszakája a Villában. L. L. Junior horkolása miatt egyáltalán nem tudott aludni a ValóVilág újdonsült pszichológusa. Tibi annyira durvának ítélte a helyzetet, hogy kiköltözésük után azonnal el akarja vinni Juniort egy jó gégészhez.

A két villasláger megírása előtt nevet kellett találni a bandáknak. Juniorék viszonylag hamar dűlőre jutottak, a másik csapatban viszont még a két jó barát Éva és Alekosz is egymás torkának ugrott. Az Okostojás külön szólt a Törtetőnek, hogy örülne, ha este nem együtt aludnának, ez a legutóbbi párbaj hősét ismerve szinte hihetetlenül hangzott. Kettejük vitája később sem akart csitulni, a két jó barát idős házaspárokat idézően vitatkozta végig a dal megírására szánt időt.

Kedden a nézők eldöntötték, hogy a két celeb vendég közül Kasza Tibi legyen a Villa pszichológusa. Tibi tehát rendelni kezdett, Jerzyből rögtön kiszedte, hogy a kameramentes órájuk alatt végre volt szex közte és Gigi között. Szandika beismerte, múltja miatt menekült a Villába, és a műsortól elsősorban azt reméli, hogy kitörhet végre és leszámolhat az éjszakai élettel. Alekosznál pedig elérte, hogy magáról beszéljen. A Villa Okostojása végre kimondta azt, amit már sokan gondoltak, magányosságát és érzékenységét leplezi azzal a stílussal, amit képvisel.

Állítása szerint nagyon élvezi a villalétet, és már előre fél attól, ha egyszer majd el kell hagynia a luxusbörtönt. Arra a kérdésre, milyennek látja magát kívülről, érdekesen felelt: ha először találkozna önmagával, azt gondolná: bolond. Aztán ha tovább figyelne, azt képzelné, hogy ő egy zseni, majd végül pedig, hogy egy remek színész. Ezután talán az fordulna meg a fejében, hogy Alekosz valójában egy magányos, törékeny lelkű srác, de végül azt a következtetést vonná le, hogy csak egy teljesen átlagos ember, akiben nincs is semmi.

AJÁNLOTT LINKEK:

ALEKOSZ A MAGÁNYOS HŐS (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik