Szórakozás

Charlie Sheen köszöni a törődést

A színész tegnap közleményben hálálkodott a támogatásért főnökeinek és rajongóinak.

Charlie Sheen január 2-án kiadott nyilatkozatában a következőket írja: „Szeretnék köszönetet mondani kollégáimnak, a stábnak és mindenkinek a CBS-nél és a Warner-nél, amiért aggódtak értem és támogattak. A rajongóimnak pedig köszönöm a jókívánságokat, nagyon meghatódtam tőlük. Akárcsak Errol Flynn, akinek szintén le kellett raknia a kardját időnként, csak annyit szeretnék mondani, köszönöm.”

A színész kényszerpihenője miatt a Két pasi meg egy kicsi forgatása leállt – előre láthatóan legalább 3-4 hétig nem vesznek fel új jelenetet, ami nemcsak a stábtagoknak, hanem a tévécsatornának is komoly anyagi veszteséget jelenthet. A csatorna egyre kínosabb helyzetét látva egyre többen teszik fel a kérdés, hogy vajon meddig fogják még a CBS fejesei eltűrni Sheen botrányait.

A hollywoodi sztárok arculat-szakértője, Michael Sands szerint azonban korántsem kell még temetni a színészt – illetve karrierjét. „Nem ártott neki a botrány, mivel senki sem számított tőle másra” – magyarázta Sands a HollywoodLife.com-nak. „A közönség már rég elfogadta, hogy Charlie ilyen – nagyon súlyos betegségben szenved, a nézők pedig nem fogják megbüntetni ezért” – folytatta a szakértő, aki azt is kiemelte, Sheen esetét nem lehet egy lapon említeni Lindsay Lohan hasonló kimenetelű balhéival. „Lindsay-ben rengeteg potenciál volt, ő azonban folyamatosan rossz döntéseket hoz, és borzasztó filmeket csinál. Charlie-val ellentétben ő még semmit sem tett le az asztalra” – magyarázta.

Sand állítja, bármit csináljon is Sheen, a tévétársaságok és filmstúdiók újra és újra alkalmazni fogják, mert nézőket és pénzt hoz a házhoz. „Hollywood már csak ilyen. Charlie senkinek sem árt, csak önmagának.”

AJÁNLOTT LINKEK:

Charlie köszöni szépen, de nem érti, miért foglalkozunk vele – angolul (The Hollywood Gossip)
Charlie Sheen még mindig érinthetetlen – angolul (hollywoodlife.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik