Szórakozás

Charlie Sheen otthon józanodik majd

A színész sorozatát gyártó CBS csatorna fejesei úgy gondolták, az lesz a legjobb mindenkinek, ha Sheen ellenőrzött körülmények között, de otthon józanodik.

Nem lehet ugyanis tudni, hogy mi minden csúszik ki majd a színész száján a három hónapos kezelés alatt – egy idegen rehabilitációs intézetből pedig a „titkok” könnyen kikerülhetnek, ezt viszont a csatorna nem engedheti meg magának. A kényszermegoldás részletei szerint Sheent naponta látogatják majd meg a leszoktatását vezénylő szakemberek – nyilván a részletes titoktartási nyilatkozatok aláírása után.

A színésszel partizó pornósztárok azonban úgy tűnik, nem szeretnének lakatot tenni a szájukra Sheennel kapcsolatban. Kacey Jordan például a hétfői „Good Morning America” című műsorban azt nyilatkozta, hogy Sheen arra kérte, a „pornóházba” való beköltözés után vigyázzon majd a gyerekeire. A műsor után a színész exneje, Denise Richards Twitter-üzenetben küldte el volt férjét melegebb éghajlatra.

Sheen szóvivője tegnap arról beszélt, a színész mindent megtesz majd, hogy újra józan életet éljen, és minél hamarabb visszatérhessen dolgozni – a Két pasi, meg egy kicsi stábja a színész problémái miatt forgatási szünetre vonult.

AJÁNLOTT LINKEK:

Charlie Sheen otthon józanodik – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik