Szórakozás

Charlie Sheen három hónapig lábadozik a rehabon

A 45 éves híresség pénteken önként jelentkezett be egy elvonóközpontba, miután kiengedték az egyik Los Angeles-i kórházból, ahol hasi fájdalmakkal kezelték.

A legfrissebb információk szerint a botrányhős nem bízza a véletlenre a gyógyulást, három hónapot tölt majd el az intézmény falain belül.

Közben a Sheen főszereplésével készülő “Két pasi meg egy kicsi” című televíziós sorozat készítői bejelentették, hogy felfüggesztették a sorozat forgatását. A stáb tagjai ezért most amiatt aggódnak, hogy ők, vagyis elsősorban pénztárcáik látják majd kárát a hollywoodi sztár szenvedélybetegségének. A stúdió ugyanis egyelőre még nem döntött arról, hogy kárpótolja-e a színészeket a kényszerpihenőért – írja a sztárügyekben általában jól értesült TMZ.com amerikai weboldal.

Sheen szóvivőjének korábbi közlése szerint rekeszizomsérv okozta a fájdalmakat, ezért kellett csütörtökön a színészt azonnal kórházba szállítani. Az amerikai portál információ szerint a színész egy 36 órán át tartó “vad házibuli” után került kórházba: pornószínésznőkkel és egy bőröndnyi kokainnal engedte ki a fáradt gőzt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik