Szórakozás

VV Éva Balázs miatt bűnhődik?

A nézők szerint a műsorvezető hibázott a legutóbbi párbajon.

Mint arról korábban beszámoltunk, Éva a múlt hét szombati eredményhirdetés után szabályt sértett: a színpadot elhagyva ugrott szerettei nyakába. Ezt a játék szabályzata tiltja, emiatt Balázs azonnal figyelmeztette a lányt, hogy visszatérése után büntetés vár rá. A Törtető február 7-én ünnepli születésnapját, azonban személyesen egyetlen családtagjával sem találkozhat a jeles napon. Éva, amikor értesült tettei következményeiről, magából kikelve ordibált és zokogott.

A Törtető édesapja és az internetezők is egyre többen adnak hangot felháborodásuknak Éva retorziója kapcsán, ugyanis a nézők szerint, visszanézve a videót, egyértelműen látszik, hogy a lány, mielőtt odaszaladt volna szeretteihez, Balázs engedélyét kérte, aki egy „beleegyező” kézmozdulattal válaszolt. Pár perc elteltével azonban már azt kiabálta a győztes villalakónak, hogy szabályt szegett – írja a Bors című napilap.

A ValóVilág internetes oldalán a fórumozók éppen ezért most azt követelik, töröljék el a szőke vadmacska büntetését. A műsor készítői azonban úgy tűnik, hajthatatlanok. Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője a lapnak elmondta, a szabályzatban pontosan le van írva, hogy külső emberrel nem léphetnek kapcsolatba a versenyzők, és ezt Éva is pontosan tudta. A műsorvezető felelősségével kapcsolatban csupán annyit mondott, szerintük a nagy zajban Balázs nem értette pontosan a Törtető kérdését.

AJÁNLOTT LINKEK:

Balázs félreértette Évát (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik