Szórakozás

Király L. Norbi nem kér VV Anikóból

Szilveszterkor egy csók csattant a Rosszkislány és a gumiarcú énekes között. Folytatás azonban aligha várható.

Mint arról korábban beszámoltunk, december 31-én óriási meglepetés várt a ValóVilág lakóira: az X-Faktor sztárjai érkeztek hozzájuk: Király L. Norbert és Vastag Tamás. A fiúkat óriási ovációval fogadták. Kiderült, hogy Anikó egy ideje már odavan Norbiért, mikor meglátta, úgy viselkedett, mint egy szerelmes tinilány. Az énekesek remek hangulatot varázsoltak a luxusbörtön falai közé, majd amikor távoztak, meglepő dolog történt: a lakók unszolására Norbi szájon csókolta Anikót.

A Rosszkislány napokig a fellegekben járt, még fürödni és fogat mosni sem volt hajlandó. Norbi azonban már a Villában elmondta, hogy jelenleg foglalt a szíve, két hónapja ismerkedett meg egy 21 éves egyetemista lánnyal, igaz kapcsolatuk még csak alakulóban van.

A magyar Joe Cocker-ként emlegetett énekes a Fókusz kedd esti adásában már határozottan cáfolta, hogy az Anikóval elcsattant csóknak bármiféle folytatása is lehetne. A Rosszkislány másként gondolja, még egy szerelmes levelet is írt, amit Norbi még nem olvasott el. Ki tudja, talán a levél megpuhítja majd a szívét…

Az RTL Klub riportjából az is kiderült, a verekedésért kizárt Zsuzsi és a már ugyancsak kiesett Leonidasz románca sem ért véget kiköltözésük után. Két hetet töltöttek összesen a Villában, de azóta is intenzíven tartják egymással a kapcsolatot, annak ellenére, hogy Leonidasznak elvileg van barátnője. Így a görög fiú meghódításáért jelenleg két hölgy is harcol, Zsuzsi azonban nem szereti a kettős játékot, így könnyen lehet, hogy a görög buzukibajnok előbb-utóbb mindkét lány kegyeiből kiesik.

AJÁNLOTT LINKEK:

Tombolnak az érzelmek a Villában (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik