Szórakozás

Gina elhagyta a ValóVillát

A házaspár női tagja betartotta korábbi ígéretét, és férje nélkül nem vállalta tovább a játékot.

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán a Villa második kiválasztottja, VV Olivér úgy döntött, Kristófot viszi ki magával a vasárnap esti párbajra. A feleség, Gina ezzel nehéz helyzetbe került, ugyanis még a két férfi küzdelme előtt kijelentette, ha párja kiesik a játékból, ő is utánamegy, kerül, amibe kerül. Végül a papírforma érvényesült, Kristóf számára véget ért a verseny, Olivér visszaköltözhetett a Villába.

A villalakók – tartva Gina kiborulásától – azt a feladatot kapták, hogy néhány mondatban fogalmazzák meg, mi a véleményük arról, hogy fel akarja adni a versenyt. A házaspár női tagját szinte mindenki marasztalta, és egyelőre úgy tűnt, Gina hallgat is lakótársaira, annak ellenére, hogy valóban nagyon megviselte ura távozása. Két nap után, kedd este azonban mégis úgy döntött, összepakolja a ruháit, és elhagyja a luxusbörtönt. Soha nem fordult még elő a ValóVilág történetében, hogy valaki önszántából mondott le a nagy lehetőségről.

12-en maradtak, nekik minden esélyük megvan, hogy a valóságshow végén elvigyék a főnyereményt: a nyereményautó, a lakás és a luxusút mellett havi egymillió forintot.

AJÁNLOTT LINKEK:

A ValóVilág hivatalos oldala (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik