Szórakozás

Gina szívbetegsége miatt hagyta ott a Villát?

Kristóf szerint felesége féltette az egészségét, ezért döntött úgy, hogy önként feladja a versenyt.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gina kedden este nem bírta tovább, összepakolta a ruháit és kisétált a luxusbörtönből, eldobva magától a lehetőséget, hogy megnyerje az autót, lakást, luxusutat és a havi egymillió forintot.

A Villa asszonya már korábban is hangoztatta, ha férje, Kristóf kiesik a versenyből, ő sem marad tovább, és utánamegy, bármi áron. Vasárnap este érvényesült a papírforma: Kristóf alulmaradt Olivérrel szemben a párbajban, így a férj számára véget ért a játék. Ezután már csak az volt a kérdés, vajon meddig bírja Gina egyedül bent a Villában. A lány férje kiesése óta csak kesergett és sírt a falak között, ezért sem ért senkit meglepetésként, mikor két nap után ügy döntött: befejezi a rabságot.

Krsitóf a Bors című napilapnak elmondta, nem beszéltek meg semmit, mikor odabent elbúcsúztak, csak annyiban állapodtak meg, hogy ő hűségesen vár kint Ginára, és amikor a lány úgy érzi, nem bírja tovább, azonnal kijön. A férfi szerint felesége szívbetegsége miatt hagyta el a ValóVilágot, gyerekkora óta küzd a betegséggel és valószínűleg féltette egészségét a kimerítő villaléttől.

Kristóf már azt is tudja, hogyan kezdenek új életet, ugyanis állítása szerint, mióta kijött a luxusbörtönből, több állásajánlatot is kapott. A házaspár egyáltalán nem szomorkodik az elúszott álomnyeremény miatt, megtakarított pénzükből csupán egy kis lakásra vágynak valahol, és arra, hogy végre láthassák családtagjaikat és barátaikat.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gina nem bírta a férje nélkül (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik